Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Το Ισραήλ δολοφονεί – Λευτεριά στην Παλαιστίνη


Δυστυχώς για άλλη μια φόρα γίναμε μάρτυρες μιας ανελέητης επίθεσης των Ισραηλινών, όχι στη Λώριδα της Γάζας αυτή τη φορά αλλά στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας «Ένα πλοίο για την Γάζα». Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης ήταν να χάσουν την ζωή τους και να τραυματιστούν αθώοι εθελοντές , που ως μόνο σκοπό είχαν να εκφράσουν την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση τους σε έναν πολύπαθο λαό, που παραμένει σκλαβωμένος και απομονωμένος στα ίδια του τα χώματα.
Η Ισραηλινή κυβέρνηση συνεχίζει την αιμοχαρή πολιτική που έχει επιλέξει, σκοτώνοντας ανηλεώς και αδιακρίτως ακόμα και στα διεθνή χωρικά ύδατα. Μια πολιτική που μόνο περισσότερη οργή και θάνατο μπορεί να προκαλέσει αναζωπυρώνοντας καταστάσεις βίας στην περιοχή. Τώρα είναι η ώρα να το σταματήσουμε. Έχουμε χρέος απέναντι στον «Αδελφό» Παλαιστινιακό λαό να σταθούμε πλάι του στο δίκαιο αγώνα για την Εθνική του Ανεξαρτησία και Κυριαρχία. 

Ως πότε θα επιτρέπουμε αυτός ο λαός να ζει στην σκιά του θανάτου; Ως πότε θα ζει στην απομόνωση; Ως πότε το Ισραήλ θα μένει ατιμώρητο για το σχέδιο εξόντωσης του Παλαιστινιακού λαού;
Ως Προοδευτικοί νέοι εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό και στον αγώνα του για την ελευθερία. Καλούμε όλες τις κυβερνήσεις και πρωτίστως την Ελληνική να καταδικάσουν τα γεγονότα και την στάση του Ισραήλ. Να σκύψουν πάνω από το Παλαιστινιακό με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Καλούμε κάθε πολίτη να δώσει σήμερα δυναμικά το παρόν σε κάθε διαδήλωση, να διατρανώσουμε την αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
19:00 στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης
Διαβάστε το κείμενο σε .pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου