Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Συμμετοχή της Προ.Κι.Νε.Α. σε εκπομπή για την Κρίση, την Νέα Γενιά και τα έκτακτα Οικονομικά Μέτρα της Κυβέρνησης


Εκπομπή ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010, 6-7 μ.μ.

Νέοι. Μέτρα. Κοινωνία.

"Ποια είναι η θέση των νέων απέναντι στα μέτρα, αλλά και πως βλέπουν τη θέση τους στην κοινωνία" είναι το θέμα της εκπομπής ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ, που θα μεταδοθεί σήμερα από τις συχνότητες της ΕΡΑ Ηρακλείου, όπως κάθε Τρίτη, 6-7 το απόγευμα.

Συμμετέχουν στελέχη από τη Νεολαία του Πασοκ : Ο κ. Καραδημητρίου Μιχάλης, Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νοτίων Συνοικιών Ηρακλείου. Η κ. Δερμιτζάκη Ειρήνη, Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αρχανών και ο κ. Τσάφος Γιάννης, μέλος Εθνικής Αντιπροσωπίας Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Αφορμή για την εκπομπή δόθηκε από την εκδήλωση που είχε γίνει στον Πολύχωρο πολιτισμού του δήμου Ηρακλείου, με θέμα "Την κρίση, τη Νέα Γενιά , τη Νεολαία Πασοκ και την Προδευτική Κίνηση Νέων Αριστερών που έχει δημιουργηθεί στα πλαίσαι της Νεολαίας Πασοκ.

Ποια είναι η άποψη και η στάση των νέων απέναντι στην κρίση και τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση; Ποιος είναι ο ρόλος της Νέας Γενιάς μπροστά στην κρίση που διαπερνά τη χώρα μας, την Ευρώπη και την Υφήλιο; Ποια είναι η θέση της στην κοινωνία, Παρατηρητής ή ενεργός μέτοχος;Τι διαφοροποιεί και τι ενώνει τα μέλη της νεολαίας ενός πολιτικού χώρου; Πως βλέπει την επένδυση στη γνώση; Τη συμμετοχή μας στο ευρωπαϊκό και στο διεθνές γίγνεσθαι; Το ρόλο της γυναίκας ως πολίτη στην κοινωνία; Τον αλλοδαπό ή το διαφορετικό στην ίδια κοινωνία;κα.


Η εκπομπή σε τακτά χρονικά διαστήματα θα προσκαλεί νέους και νέες από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς, θρησκευτικούς και φιλοσοφικούς κτλ. χώρους για να εκφράζουν τις απόψεις τους σε θέματα που απασχολούν τη ελληνική κοινωνία.

Η εκπομπή παράγεται και παρουσιάζεται από το δημοσιογράφο Ηρακλή Γαλανάκη

Η μετάδοση της εκπομπής γίνεται από τις συχνότητες των FM, Ηράκλειο 97.5, Χάρακα 103.6, Αγιος Νικόλαος 105.3. Το διαδίκτυο http://tvradio.ert.gr/radio/ , live radio κλικ στην ΕΡΑ Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου