Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Street-Government, Δράση απο τα "κάτω"

Κύριο μέλημα της κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από την πρώτη μέρα, είναι η αμφίδρομη επικοινωνία με τον πολίτη μέσω της Ανοικτής Διακυβέρνησης. (http://opengov.gr) .Αρωγοί κι εμείς σε αυτή της την προσπάθεια οργανώνουμε το θεσμό του street-Government. 

Πρόκειται για ένα θεσμό που ευελπιστούμε να προσεγγίσει την κοινωνία και μέσα από αυτόν να προκύψει ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ πολιτών και του Κινήματος μας. Στα πλαίσια του θεσμού αυτού, διαμορφώνονται δράσεις τις οποίες καλείται να οργανώσει η Προοδευτική Κίνηση ΝέωνΑριστερών, με τη συνδρομή όσων άλλων επιθυμούν και με πίστη στις αρχές τις πολιτικής της διακήρυξης. 

Σε συνεργασία με κοινωνικές ομάδες, Μ.Κ.Ο., άλλα και με καθένα ξεχωριστά από εσάς, ερχόμαστε κοντά στους πολίτες, ακούμε τα αιτήματα τους και τη γνώμη τους και από δέκτες, γινόμαστε πομποί για την Κυβέρνηση και τις Οργανώσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.


Γινόμαστε η φωνή του κόσμου και συνδιαμορφωτές της πολιτικής σκηνής. Στα πλαίσια των δράσεων μας, θα ασχοληθούμε με φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας στα οποία καλούμαστε να δώσουμε λύσεις ή να προτείνουμε θέματα με τα οποία η Κυβέρνηση πρέπει να ασχοληθεί. 

Το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει τόσο ακτιβιστικές δράσεις όσο και διοργάνωση επιμορφωτικών ομιλιών. Να θυμάστε! Το ζήτημα του street-government είναι να ακουστείτε και να αλλάξετε τα κακώς κείμενα του σήμερα. 

Γιατί η Κρίση είναι μπροστά μας, η νέα γενιά παρούσα, η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. δυνατή και Εμείς έτοιμοι να αγωνιστούμε για να ακουστεί  η "απο τα κάτω" βούληση μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου